Skip navigation

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ 

(για κάποιες ημέρες ή για περισσότερον)

 

Για να τελειώνουμε, επί τη ευκαιρία, με ένα άλλο, -ακόμα πιο νοσηρό- φαινόμενο στον διαδικτυακό χώρο, όπως καταντάει χρόνιο και σχετικά δύσκολο να αντιμετωπισθεί από ποινική άποψη.

Δεν έχω και δεν έχουμε (όχι μόνον εγώ, αλλά ΚΑΙ ο οποιοσδήποτε!) ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ  με οποιαδήποτε “γραφόμενα” και μουρμουρητά αυτού του γελοίου πλάσματος που “στωκάρει” καθ’ έξιν και για χρόνια σε διάφορους.

Δεν έχουμε σχέση, δηλαδή, αντικειμενικά, και ανεξάρτητα από την δυσφημιστική πρόθεσή του. Όσον έχει να κάνει με μένα, δεν τον ξέρω προσωπικά, και δεν με έχει δει ποτέ ούτε ζωγραφιστόν.

Ιστοπλαστογράφος και διαδοσίας, φέρεται ως δράστης ανήθικων, γελοίων και υβριστικών επιθέσεων κατά διαφόρων ανθρώπων στο διαδίκτυο, με ιδιάζουσα κλινική συμπτωματολογία χρόνιου μίσους και νοσηρότητας.  Πρόκειται, ακόμα, για άτομο μειωμένης αντιλήψεως και ακόμα πιο μειωμένης ευφυίας και, μάλλον, περιορισμένου εύρους -και, σίγουρα, ακόμα πιο περιορισμένης κατανόησης-, παιδείας.  Παρ’ όλ’ αυτά, πολύ κουτοπόνηρο και ύπουλο.

Το κόλπο που μετέρχονται οι συμμορίες του είδους ή οι ψυχικά προβληματικές φιγούρες στο διαδίκτυο είναι απλό. Προσπαθούν με μασημένα λόγια και υπονοοούμενα σε κείμενά τους, να διασπείρουν φήμες και νοσηρότητες για ανθρώπους, κρυμμένοι συνήθως (στο φμπ είναι πανεύκολο αυτό) για να μην τους διαβάζουν οι στόχοι τους, ενώ μόλις κάτσει η “στραβή”, κλαίγονται με δάκρυα στα μάτια. Ανθρώπους που είτε μισούν ανεξιχνιάστως για οποιονδήποτε λόγο, είτε τους βλέπουν ως κίνδυνο, είτε τους έχουν άχτι για κάποιον φανταστικό προσωπικό λόγο  που υπάρχει μόνον στο εξαιρετικά εμμονικό κεφάλι τους.

Το συγκεκριμένο  άτομο, μαζί με συνεργούς του της ιδίας νοητικής συνομοταξίας και ήθους (που δεν τους γνωρίζω ούτε αυτούς),  έχει καταγγελθεί στην Δίωξη, και το ζήτημα εκκρεμεί.

Η μόνη αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους φαινομένων είναι η αυξημένη συνείδηση και εγρήγορση του κοινού (έστω και σε καιρό παρακμής, που οι περισσότεροι δεν νοιάζονται ή δεν ασχολούνται, ή αρκετοί δεν λογαριάζουν καν το ήθος προκείμενου να αποκτήσουν μικρο-οφέλη έστω και σε λασπότοπους), στον βαθμό που οποιαδήποτε ποινική δίωξη με διαδικτυακούς όρους δεν είναι εύκολη, μιας και η σχετική νομοθεσία στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστόν, και όπως μας εξηγήθηκε και σε εμάς στην Δίωξη, είναι σχεδόν ανύπαρκτη, Ή, το λιγότερο, ελλιπεστάτη.

Καίτοι βέβαια, καθίσταται περιττό να επαναληφθεί (πρόκειται για “γνωστή” περίπτωση σε όσους είχαν την ατυχία να γίνουν στόχος του και φαίνεται αμέσως -για κάθε νοήμονα αναγνώστη- ο τρόπος που λειτουργεί ), εν τούτοις άλλη μια φορά:

Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ με τον γνωστό άνανδρο και  ύπουλο τρόπο του, το εν λόγω άτομο, δεν έχει καμμία σχέση με μένα, αλλά και ούτε και ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ που έχει ως στόχο του. Είτε, -για παράδειγμα-, γράψει(υπαινιχθεί καλυμμένα)  ότι είμαι ορειβάτης στα βουνά, είτε ότι το πρωί με είδε από μακριά να αγοράζω τσιγάρα στην Σταδίου, ότι έχω παντρευτεί τέσσερις φορές, πως πέθανα και εδώ γράφει το φάντασμά μου, πως έκανα το ένα και το άλλο, πως είμαι το ένα και το άλλο, ό,τι, τέλος πάντων, κατεβάσει το κεφαλάκι του, ΔΕΝ έχω καμμία σχέση. Και αυτό λέγεται άπαξ, δια παντός, και προκαταβολικώς για ο,τιδήποτε και προς όσους είναι της ίδιας συνομοταξίας, επειδή για έναν στοιχειωδώς νορμάλ άνθρωπο που αντιλαμβάνεται αμέσως τους ανθρώπους που δεν είναι στα καλά τους, είναι απολύτως περιττό.

Ευχαριστώ τους φίλους και αναγνώστες.

 

 

 

 

Advertisements