Skip navigation

635px-Court_of_mosque_of_ibn_tulun._cairo_egypt._1900-1920

 

Αυτό είναι υστερία, δεν μπορεί να το πει κανείς αλλιώς. Αρκετοί (και ξεκαθαρίζω εδώ πως δεν έχω κανέναν συγκεκριμένο αρθρογράφο στο μυαλό μου, μιας και είναι εκατοντάδες τα “σχετικά” κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κυρίως στα κοινωνικά μέσα), κατασκευάζετε μιαν ανύπαρκτη “αντιπαράθεση Δύσης-Ισλάμ” στο κεφάλι σας, και την ανεμίζετε με “λογιστικά” επιχειρήματα, ιδιαίτερα μετά το νέο τυφλό χτύπημα των τζιχαντιστών χασάπηδων στις Βρυξέλλες. Δεν βλέπετε την ολοφάνερη αλήθεια που και ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να δει:

εσείς (δηλαδή η Δύση, όχι προσωπικά εσείς) φτιάξατε αυτό το “έκτρωμα” στην Μέση Ανατολή που λέγεται “ισλαμικό κράτος”, εσείς το εξοπλίσατε, εσείς το κρατήσατε “ζωντανό” για τα συμφέροντά σας, εσείς ανάψατε πράσινο φως να μακελεύει κόσμο. Και τώρα σας φταίει …ολόκληρο το Ισλάμ! Μα σοβαρολογείτε; ενοχοποιείτε έναν ολόκληρο κόσμο με κριτήριο την θρησκεία του, ενοχοποιείτε ούτε λίγο ούτε πολύ κοντά στα δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υδρόγειο!

Ποιοι τους πολεμάνε τους τζιχαντιστές; έχετε υπ’ όψιν σας; μήπως εσείς μέσα από τα υστερικά άρθρα σας στο faceboook ή  οι μουσουλμάνοι; τι είναι οι Σύριοι, οι Ιρανοί (ο μεγάλος εφιάλτης των τζιχαντιστών), οι Ιρακινοί κ.ά., κ.ά. Είναι …χριστιανοί μήπως;

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και θα σας το πω ευθέως: το έχετε χάσει εντελώς πια;

Μιλάτε και στο όνομα του ρεαλισμού;! “δεν μας ενδιαφέρει το ένα δεν μας ενδιαφέρει το άλλο, ας είναι οι αιτίες όποιες είναι, το μόνο που θέλουμε είναι να σωθεί η Ευρώπη κλπ.”

Μπράβο. Αφού σας ενδιαφέρει λοιπόν να σωθεί η Ευρώπη, παύσατε πλέον να λέτε υστερικές ανοησίες, και απαιτείστε ως ελληνικός λαός -αλλά και ως λαοί της Ευρώπης- να παύσει με την σειρά της η Δύση να εξοπλίζει και να βοηθάει το εμετικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, το “τζιχαντικό κράτος” δεν είναι παρά “μάσκα” της Σαουδικής Αραβίας (και των εμιράτων) στην περιοχή.

Απαιτείστε ακόμα να παύσει η επεμβατική-πολεμοχαρής πολιτική της Δύσης στην Μέση Ανατολή για να μην δημιουργούνται κύματα προσφύγων και μεταναστών!

Και ιδού, έτσι ΜΟΝΟΝ θα “σωθεί” η Ευρώπη σας.

Αυτό ΕΙΝΑΙ ρεαλισμός!

Αλλιώς τι; μα σοβαρολογείτε; έχετε σφάξει όλον τον κόσμο (οι κυβερνήσεις σας δηλαδή), και μετά ανατριχιάζετε στα κύματα των προσφύγων που εσείς δημιουργήσατε; Και πάτε και παίρνετε μετά τα λογύδρια του κάθε τρελλαμένου τζιχαντιστή ιμάμη και τα παρουσιάζετε ως δείγμα των διαθέσεων των …μουσουλμανικών πληθυσμών για την Ευρώπη;

Τι γελοία προπαγάνδα είναι αυτή πλέον. Πόσον ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και ΑΝΟΗΤΗ. Πόσον είναι φανερό ότι δεν έχετε συναναστραφεί ή συζητήσει με μουσουλμάνους ούτε μία (1) φορά στην ζωή σας!

Έχετε καταντήσει πλέον η παρωδία του Samuel P.Huntington και δεν το συνειδητοποιείτε, ο οποίος αν ποτέ μπορούσε να διαγνώσει ένα πλήρως παραμορφωμένο “clash of civilizations” στα γραπτά σας, θα πήγαινε να …αλλαξοπιστήσει.

Και είναι να απορεί κανείς, που ένα αθώο προσφυγόπουλο στην Ειδομένη, αθώο τόσον σε προσωπική βάση όσον και σε εθνοπολιτισμική, μιας και κανένας ισλαμικός λαός δεν έχει ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΒΟΛΗ με το έκτρωμα των τζιχαντιστών,

είναι λοιπόν να απορεί κανείς που αυτό το προσφυγόπουλο κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε “Sorry for Brussels”, τη στιγμή που πάσα λογική και αξιοπρέπεια θα υπεδείκνυε να στρέφατε  ΕΣΕΙΣ το πρόσωπό σας σε πλήθη και πλήθη χιλιοβασανισμένων και μακελεμένων λαών στην Ανατολή αλλά και προς τις οικογένειες των θυμάτων του τρομοχασάπικου χτυπήματος στις Βρυξέλλες, κρατώντας ένα πλακάτ  που θα έγραφε “Sorry for our stupidity”.

 

Advertisements